Reservationer och inköpsförslag

OBS! Pga systembyte kommer vi inte att ta hand om inköpsförslag förrän efter 11 dec. Möjligheten att reservera kommer att vara stängd mellan 5-8 dec. Att beställa en bok från ett annat bibliotek i Nacka kostar ingenting. Det går också bra att lämna inköpsförslag på böcker som inte finns på våra bibliotek.

Det kostar inget att reservera en bok som finns inom Nacka bibliotek.
Du väljer själv på vilket av våra 6 bibliotek som du vill hämta boken på.

Om boken finns inne på ett av våra bibliotek räkna med ca 2 vardagar för boken att komma till ditt bibliotek. På vissa böcker som nyheter och kurslitteratur är det ofta kö, kön gäller hela Nacka bibliotek. Tyvärr kan vi inte ge besked i förväg om när det blir din tur att hämta boken du reserverat.

När boken anlänt till biblioteket får du ett meddelande per sms, mejl eller pappersbrev (du väljer själv, säg till om du vill ändra). I meddelandet står det löpnr som boken har fått. Din bok står på reservationshyllan i löpnrordning. När du hämtat boken är det bara att låna!

 

INKÖPSFÖRSLAG

Lämna gärna inköpsförslag om du tycker att biblioteken ska köpa en viss bok!

Fyll i formuläret nedan. Om boken köps in får du besked per SMS, e-post eller brev när den finns att hämta.
Vanligtvis tar det ungefär två veckor innan du får boken.

Vi köper i regel inte in kurslitteratur. Vi ber dig som är student att i första hand undersöka om boken finns på din högskola eller universitet.

 

Lämna inköpsförslag

Sök

Språk